About

 

Hii, leuk dat je mijn site bezoekt.

Mijn naam is Jolieke, een achttien jarige studente uit Groningen.
Ik heb veel hobby’s waarvan sporten en schrijven bij m’n favoriete bezigheden horen, vandaar ben ik deze blog over een healthy lifestyle begonnen. Deze blog bestaat sinds Februari 2015!

Voordat ik deze blog begon had ik een stuk of 5 andere sites. Ondertussen bestaan die sites niet meer, want ik raakte snel uitgepraat en ik wist niet waarover ik moest schrijven. Ik schreef over lifestyle en beauty, maar na een paar maand kwam ik erachter dat, dat niet iets is waar mijn hart ligt. Vandaar wou ik een site beginnen waar ik echt van houd en waar ik dagelijks mee bezig ben.

De artikels die je op mijn blog kunt vinden gaan over een gezonde lifestyle, maar ik kan ook een eind weg schrijven in persoonlijke artikels.

En oh ja, ik ben niet 100% geobsedeerd door alleen maar gezond te eten.
Ik kan chocola eten aan de lopende band.

Ik hoop dat jullie nu genoeg over mij weten

Liefs,

37__2031

 

(Ps. Laatst heb ik mijn ‘About’ veranderd, dus vandaar kloppen sommige reacties niet helemaal meer)

24 gedachtes over “About

      • Maar je bent nog jong toch? Straks klaar met je opleiding, wie weet kan je in Australië aan het werk? 😉 maar wie weet loopt het leven heel anders! Ik wil er ook nog heel graag heen. Ooit. 🙂

        Geliked door 1 persoon

      • Jaa, klopt! Dat is ook iets wat ik heel graag wil maar ik zie eerst hoe mijn leven loopt. Als ik maar gelukkig ben! Begrijpelijk, het is ook echt een heel mooi land.

        Like

  1. Dankjewel dat je me bent gaan volgen! Natuurlijk kom ik dan ook even bij jou langs!
    Leuke frisse blog heb je en nog maar kort geleden begonnen! Ik wens je veel blogplezier en succes en ik kom zeker terug bij je!
    Groetjessssss

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie